Een huis richt u in met uw eigen smaak. Zo is het ook met een tuin. Pas als een persoonlijk gesprek uw wensen en smaak duidelijk zijn beginnen wij aan een ontwerp. Met het ontwerp en een offerte proberen wij een voorstelling te geven hoe alles er uit zal komen te zien. Hoe groot of klein uw tuin ook is, een goed plan is de basis van een tuin waar u het hele jaar van kunt genieten. Op het gebied van aanleg is er veel mogelijk in de tuin. Wanneer in overleg met de klant het ontwerp, of uw eigen ontwerp goed is bevonden, wordt een tuin aangelegd.

Er zijn heel veel mogelijkheden voor de keuze van:

  • bestrating
  • vijvers
  • pergola’s
  • afscheidingen
  • verlichting
  • beplanting

Hoveniersbedrijf Arie Hendriks kan al deze werkzaamheden voor u verrichten.U kunt er van uit gaan dat wanneer er een begin gemaakt word met het aanleggen van uw tuin, de werkzaamheden in een zo kort mogelijke tijd worden gerealiseerd. Dit om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.Wanneer een tuin is aangelegd adviseren wij de klant de tuin 1 à 2 keer per jaar te laten snoeien en/of te bemesten. Dit om de tuin in optimale conditie te houden.

 

 

 

Hoveniersbedrijf Arie Hendriks is een allround hoveniersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de aanleg en onderhoud van tuinen van particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden worden verricht in goed overleg met de klant, en door vakbekwaam personeel uitgevoerd. U bent van harte welkom op ons bedrijf. U kunt dan inspiratie opdoen en met ons bespreken hoe wij uw wensen kunnen vertalen in een mooie tuin.

Pin It on Pinterest

Share This