De oorspronkelijke tuin (zie foto’s) was verwilderd en onderhoudsgevoelig. Daarom hadden ze besloten om met 2 families onder 1 kap de tuin samen aan te pakken.

Graag wilde ze een strakke en onderhoudsvriendelijke tuin wat bij het huis past.

Daarom hebben we als afscheiding een muurtje van stapelblokken gemaakt en een pergola om het huis wat aan te kleden.

Het pad is hergebruikt om de tuin begaanbaar te maken en wat split zodat ze bij de ramen kunnen.

Daarbij hebben we op het split polyester bakken met planten gezet om het wat te breken.

Is uw interesse gewerkt of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Hoveniersbedrijf Arie Hendriks v.o.f.

Oude Veghelsedijk 16
5476 KE Vorstenbosch
T 0413 – 340 311
F 0413 – 366 942
M 06 – 25 34 25 29
E info@ariehendriks.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This